NEMUTU SENENG ING WAE Karo SERVIS CEPAT LAN GAMPANG

NGGABUNGA SAIKI LAN MULAI SHOPPING LAN NAMPANG PRODUK Favorite Saka JEPANG
Utawa, Kowé kudu ngatur lelungan sampeyan ing lelang YAHOO lan MERCARI

SEKALI

SHOPPING KAMI LAN nyimpen

Sampeyan bisa blanja utawa supaya kita blanja ing
atas jenenge sampeyan pengin, saka minangka
akeh toko sing disenengi lan duwe
barang sing disimpen gratis.

LEARN MORE
CEPAT KANGGO BARANG

PAKETAN LAN PADUWAN AIR

Sampeyan bisa entuk tabungan nganti 70% ing
pengiriman kanthi nggabungake tuku sampeyan
menyang paket siji lan pengiriman nganggo
asuransi gratis.

LEARN MORE
GAMPANG GOLEK

CARGO BULK LAN PADU SEA

Sampeyan bisa ngirit saka $ 3000 dolar munggah
kanthi masrahake MyJapanAddress karo
kabeh Mobil, suku cadang, ban bekas lan
kabutuhan wadhah.

LEARN MORE

Sugeng rawuh ing MyJapanaddress

Sampeyan ora prelu ndhaptar utawa dadi anggota kanggo blanja ing toko online MyJapanaddress

Cara Kerja Jepangku

Ndaftar

Ndaftar kanthi gratis lan entuk alamat Jepang

Dikirim menyang alamat sampeyan

Apa tuku sampeyan dikirim menyang alamat Jepang.

Toko Online Jepang

Miwiti blanja ing toko online favorit Jepang

Kita ngirim lan sampeyan nampa

Kita ngirim lan sampeyan nampa ing endi wae

fitur

Panyimpenan Paket Gratis

Paket Repacking / Gabungan Gratis

Toko pribadi

Foto gratis

Panyimpenan Mail Gratis

Scanning Mail

Pembayaran Bill

Pembungkus Hadiah lan Fowarding

Tuku lan Kiriman Mobil

Ban Digunakake Tuku Bundling lan Pengiriman

Tuku Barang lan Pengiriman Barang bekas

Wadah Vanning lan pengiriman

Lelang & Proksi Mercari Sampeyan

Entuk Sertifikat Sekolah, Transkrip, Pengujian lsp

Goleki Dokumen Pajak Kanggo Aplikasi Pensiun

SHOP AT SITUS SHOPPING TOP JAPAN

Sawetara Fakta

0
Ora Ana Anggota
100
Ora ana Panjaluk Toko Pribadi
100
Ora Ana Paket sing Dikirim
0
Ora Ana Kontainer sing Dikirim

Testimoni