Vendosja e një buzëqeshje në fytyrat me një shërbim të shpejtë dhe të përballueshëm

BASHKOHU TANI DHE FILLONI Blerjen dhe Marrjen e produkteve tuaja të preferuara nga Japonia
OSE NE T H DORZOJM B Ofertën TUAJ N AT AUDITIMIN YAHOO DHE MERCARI

NË NJË SHIKIM

Blerja me SHBA dhe ruajtja

Ju mund të bleni ose të na bëni blerje në tuajin
emër sa të duash, nga si
shumë dyqane siç ju pëlqen dhe keni
gjërat e ruajtura falas.

Mëso më shumë
Shpejtësia për mallrat tuaj

PAKETIMI DHE PASURIMI I AJRIT

Ju mund të fitoni kursime deri në 70% në
transporti duke konsoliduar blerjet tuaja
në një paketë të vetme dhe transporti me
sigurim falas.

Mëso më shumë
KOMBINUAR ZBATURISHT

Transporti me shumicë i ngarkesave dhe detit

Mund të kurseni nga 3000 dollarë lart
duke ia besuar MyJapanAddress
të gjithë Makinën tuaj, pjesë këmbimi, goma të përdorura dhe
nevojat e kontejnerëve.

Mëso më shumë

Mirësevini në MyJapanaddress

Ju nuk keni pse të regjistroheni ose të jeni anëtar për të blerë në dyqanin në internet MyJapanaddress

Si funksionon adresa ime në Japoni

Krijoni llogari

Regjistrohuni falas dhe merrni adresën tuaj në Japoni

Dërguar në adresën tuaj

Bëni që blerjet tuaja të dërgohen në adresën tuaj të Japonisë.

Dyqanet Online në Japoni

Filloni të blini në dyqanet tuaja të preferuara në internet në Japoni

Ne dërgojmë dhe ju merrni

Ne dërgojmë dhe ju merrni kudo që të jeni

karakteristika

Ruajtja falas e paketimit

Paketimi / Konsolidimi i Paketës Falas

Bleres personal

Fotografitë falas

Ruajtja falas e postës

Skanimi i postës

Pagesa e faturës

Mbështjellja e Dhuratave dhe Fowarding

Blerja dhe Transporti i Automjetit

Paketimi dhe Transporti i Blerjes së Gomave të Përdorura

Blerja dhe Transporti i Mallrave të Përdorura

Kontenieri Vanning dhe transporti

Ankandi juaj & Mercari Proxy

Merrni Certifikatën e Shkollës, Transkriptet, Vërtetimin etj

Merrni dokumentet tuaja tatimore për aplikimin për pension

DYQANI N TO TOP JAPONIKE SITE POPR Blerje

DISA FAKTE

0
Jo nga anëtarët
100
Jo të kërkesës personale të blerësit
100
Jo i Paketave të Dërguara
0
Jo nga kontejnerët e dërguar

Vlerësimet